Kvälls mat.
Idag har jag och Valter bara vart inne och slöat.
Med tanke på att vi fortfarande är små förkylda har vi inte vågat gått ut.
Vädret verkar inte heller vara på sitt bästa humör ,då det regnar och blåst här hela dagen.
Jag tycker att man blir otroligt pyssel/mat inspererad då det regnar ute.
Så efter lite sökandes på datan efter inspererad mat hittade jag det här super goda och enka receptet på lax.
3-4 portioner.
Ingredienser.
400g skinfri lax.
205 dl grädde.
1 dl crém fraiche.
3msk hummerfond.
2 tsm dijonsenap.
1 dl Vatten,
1 knippe färsk dill.
Gör så här.
Sätt ugen på 200 C.
Lägg laxen i en ungsfast form.
Koka i hop grädde, crém frache, hummerfond,diljonsenap och vatten.
Häll sedan såsen över laxen och ställ i ugn i 30 min.
Grovhacka dillen och strö över laxen.
Servera gärna med pressad potatis och sallad till.

/ A
Med tanke på att vi fortfarande är små förkylda har vi inte vågat gått ut.
Vädret verkar inte heller vara på sitt bästa humör ,då det regnar och blåst här hela dagen.
Jag tycker att man blir otroligt pyssel/mat inspererad då det regnar ute.
Så efter lite sökandes på datan efter inspererad mat hittade jag det här super goda och enka receptet på lax.
3-4 portioner.
Ingredienser.
400g skinfri lax.
205 dl grädde.
1 dl crém fraiche.
3msk hummerfond.
2 tsm dijonsenap.
1 dl Vatten,
1 knippe färsk dill.
Gör så här.
Sätt ugen på 200 C.
Lägg laxen i en ungsfast form.
Koka i hop grädde, crém frache, hummerfond,diljonsenap och vatten.
Häll sedan såsen över laxen och ställ i ugn i 30 min.
Grovhacka dillen och strö över laxen.
Servera gärna med pressad potatis och sallad till.

/ A

Kommentarer
Trackback